Krijime
Faqe WebOfrojme zgjidhjet ideale per ju. Ndertim faqe interneti ne baze te kerkesave tuaja, per biznesin tuaj. Biznesi juaj do të fitojë besueshmëri dhe rritje të shpejtë.


Krijime
E-CommerceDyqani juaj online. Ofrojme krijimin e dyqanit tuaj online nga ku mund te punoni pa pasur nje dyqan fizik. Menaxhoni cdo gje nga cdo lloj paisje, ne cdo kohe te dites.


Dizenjim
BrandCdo biznes ka nevoje per nje dizajn perfekt per te krijuar audiencen qe deshiron, dhe ne ua ofrojme kete ! Dizenjimi unik dhe modern do ju beje te mbaheni mend gjate !


Menaxhim
Rrjetesh SocialePrezenca ne rrjetet sociale eshte shume e rendesishme. Nese rrjetet sociale nuk mirembahen, vizitoret do te largohen me nje pershtypje jo te mire !

 

PROCESI I PUNES


Me poshte po permbledhim te gjitha hapat per krijimin e faqes tuaj ne internet. Keto jane hapat e permbledhur te nje pune te gjate qe do te behet per biznesin tuaj dhe prezencen e tij online !


Projektimi i faqes web
Prezantimi dhe rishikimi
Publikimi dhe perditesimi
Suport 365 dite te vitit

Teknologjite

Platformat dhe sistemet qe ofrojne sherbime per krijimin e faqeve web sa vijne e rriten !

Me zhvillimin e teknologjise, sot kushdo mund te krijoje nje faqe ne internet. Ne, me ane te eksperiences dhe profesionalizmit tone, mund tju ofrojme dicka unike per ju dhe per klientet tuaj.

Perdorim platformat me popullore, te cilat japin siguri dhe shpejtesi, e gjithashtu shumllojshmeri zgjedhjesh per faqen tuaj te webit.

Platformat e perdorura nga ne, japin siguri dhe perdorim te lehte te faqes tuaj nga ana e klienteve qe do tju vizitojne.