Krijime
Faqe WebOfrojme zgjidhjet ideale per ju. Ndertim faqe interneti ne baze te kerkesave tuaja, per biznesin tuaj.


LEXO ME SHUME


Krijime
E-CommerceDyqani juaj online. Ofrojme krijimin e dyqanit tuaj online nga ku mund te punoni pa pasur nje dyqan fizik.


LEXO ME SHUME


Dizenjim
BrandCdo biznes ka nevoje per nje dizajn perfekt per te krijuar audiencen qe deshiron, dhe ne ua ofrojme kete!


LEXO ME SHUME


Menaxhim
Rrjetesh SocialePrezenca ne rrjetet sociale eshte shume e rendesishme. Ne kujdesemi per perditesimin ditor te tyre.


LEXO ME SHUME

PLANIFIKIMI


—   Projektim paraprak i faqes web

Hapi i pare i realizimit te faqes web eshte projektimi paraprak ne baze te kerkesave te klientit dhe objektivave qe faqja e internetit duhet te arrije.

ZBATIMI


—   Prezantim dhe rishikim

Hapi i dyte eshte prezantimi dhe rishikimet se bashku me klientin, i faqes web te krijuar. Rishikimi dhe ritestimi ne baze te ndryshimeve te kerkuara nga klienti.

Teknologjite


—  Platformat dhe sistemet qe ne perdorim

Platformat dhe sistemet qe ofrojne sherbime per krijimin e faqeve web sa vijne e rriten, por ne perdorim platformat me popullore, te cilat japin siguri dhe shpejtesi, e gjithashtu shumllojshmeri zgjedhjesh nga e lehtesi ne perdorim nga ana e klientit.

 

Disa shifra per ne


Gjithcka.al eshte nje kompani prestigjoze e cila ofron sherbime te ndryshme per klientet e saj. Me mbi 10 vite eksperience ne ju vijme ne ndihme per gjithcka rreth prezences tuaj ne boten e internetit. Faqe web, e-commerce, menaxhim rrjetesh sociale, brand design, spote publicitare dhe cdo gje te nevojshme per ju.