Video/Reportazh per permbytjet,ne nje bote paralele.”A MOJ SHQYPNI E MJERA SHQYPNI”.

”A MOJ SHQYPNI E MJERA SHQYPNI”. Një copëz trishtimi më del nga zemra  pasi jemi të vetëdijshëm çdo vit ndodhemi në të njëjtën situatë, e njëjta kohë,i njëjti vend.

Familjet e prekuara janë të vetmet që nuk e meritojnë një moral të tillë , për hir të situatës që po kalojnë. Ata ndodhen aty  teksa përpiqen të shpëtojnë  gjithçka që munden dikush kokën , dikush shtëpinë e dikush tjetër bagëtinë.Ndjehesh i pikëlluar kur sheh ‘ata sy’ që kërkojnë një copëz shpresë , por më kot. 

Ky është një show  i vjetër miq , i cili përsëritet e përsëritet , por këtë vit  natyra duket më tërbuar se kurrë , dhe në këto  kohëra  zë tamam vend shprehja ‘Na mori lumi’ . Për më tepër click në videon më poshtë.