Skandal në universitet – studentja duke marrë kokaine në leksion (video)

Nje video skandaloze po shperndahet me te madhe ne facebook, ku nje vajze e re dyshohet se eshte duke konsumuar mjete narkotike.

Shkolla është institucion edukativ-arsimor veprimtaria e të cilit është:

  • Mësimdhënia aktive intelektuale nëpërmjet të nxënit gjatë gjithë jetë.
  • Përvetësimi i njohurive shkencore dhe artistike me karakter nacional dhe botëror;
  • Zhvillimi tek nxënësit etj…

Por si duket shkollat tona nuk po i kryejn me keto funksione. Ne videon me poshte do shihni aktin e tmerrshem te kesaj vajze:

 

Pergatiti per ju: Gjithcka.al (video erdhi ne redaksin e gjithcka.al)

Kliko reklamen dhe nqs merren 1k klikime do krijojme nje grup investigativ neper shkolla per raste te ngjashme me me siper!