Perfundojne plot surpriza ndeshjet e Champions League… Vetem Bayern dhe PSG kualifikohen direkt

Chelsea merr leksione nga Roma,

Atletico , Barcelona dhe Juventus hedhin nje hap fals por ajo qe rrezikon me shume eshte Atletico.

Psg dhe Bayern bejne mire detyren duke u kualifikuar qe tani ne raundin pasardhes.