Nëse keni çarçafë me këto dy ngjyra, hiqini urgjent. Arsyeja e frikshme…

Një grup shkencëtarësh nga Universiteti i Floridës kanë eksperimentuar për ngjyrat e çarçafëve, që tërheqin insektet e ndryshme.

Sipas besimit të tyre, ka lidhje mes ngjyrës së çarçafëve dhe tendencës për të patur insekte në shtëpi.

Sipas gjetjes së kërkimit, shtrojat me ngjyre te kuqe dhe te zeze jane dy ngjyrat që kryesojne renditjen.