Lista/ Ja fjalët më të kërkuara në Google në 2017!

Motori më i madh i kërkimit në botë Google ka publikuar raportin me termat më të kërkuar në këtë platformë në vitin 2017.

Pyetja e tretë më e kërkuar në botë është “Si të blej në Bitcoin?”
Në rang global termi më i kërkuar ishte “Uragani Irma,” ndjekur nga “iPhone 8” dhe “iPhone X”, njofton PCË.
Në kategrinë e lajmeve termi i dytë më i kërkuar ishte “Bitcoin”, ndërsa në teknologji y vendet e para zihen nga telefonët e Apple, iPhone 8 dhe iPhone X.
Ja lista e termave më të kërkuar:
Hurricane Irma
iPhone 8
iPhone X
Matt Lauer
Meghan Markle
13 Reasons Why
Tom Petty
Fidget Spinner
Chester Bennington
India National Cricket Team
 lista e produkteve teknologjike më të kërkuara:
iPhone 8
iPhone X
Nintendo Switch
Samsung Galaxy S8
Xbox One X
Nokia 3310
Razer Phone
Oppo F5
OnePlus 5
Nokia 6.