Ja si të humbni peshë gjatë natës!

Shumica tashmë mjaltin e përdorin në ushqim si përbërës shërues dhe i shëndetshëm, derisa kanella, erëza e preferuar bën pjesë në shumë ëmbëlsira.

Mirëpo, ende nuk është i njohur mirë kombinimi magjik i këtyre përbërësve, pasi që e përshpejtojnë metabolizmin dhe me këtë rast ndihmojnë në heqjen e kilogramëve shtesë.

Elementi më i rëndësishëm në ndikimin e lëngut nga mjalti dhe kanella është koha kur e pini atë, gjatë natës.
Në fakt, gjysma konsumohet para gjumit, ku do ta përshpejtojë metabolizmin, e gjysma tjetër në lukth të thatë në mëngjes kur ndikon fortë në gjakrrjedhje dhe në organizëm.