Histori erotike/ Nuk e njihja fare, më kerkoi seks me sms u takuam dhe më pas…

Nje dite me erdhi nje sms ne tel ku me thoshte jam nje qejflie nga dr 25 vj dua te njihemi.

Ia ktheva pgj i thash me kenaqesi. Filluam te shkembenim sms hot e histori erotike te ndryshme me thoshte s sonte te ma merte ne goje se donte karin tim ne pith ne bythe. Po me pelqenin sms e saj sepse dukej qe kishte eksperience me tha nese kisha msn shkembyem msn dhe folem ne kamera ishte nate ora nja 1 e nates ajo ishte e nxehte dhe shume hote e zhveshur nudo po me eksitonte kjo gje fillova ti thoja fjla te nxehta e ajo ferkohej dhe fuste gishtat erenkonte e bertiste si e cmendur ii thoja gjera me te ndryshme.