GUCCI GANG NE VERSIONIN SHQIPTAR

Nje nder hitet apo trendet me te medha ne muziken boterore “ Gucci Gang “ vjen ne versionin Shqiptar nga Reperi i ri nga Lezha me emrin e artit 2LAP !

Ky remix vjen i performuar me shum stil dhe aftesi nga reperi i cili eshte pjese e NORTHSTAR ENTERTAINMENT , ku bejne pjese edhe disa artista te talentuar