Edhe nje dite tjeter pushim? 

Duke u nisur nga kalendari zyrtar i festave dhe diteve te pushimit, shohim se ditet e pushimit skane te mbaruar akoma per kete vit. 

Jo me pak se 2 dite me pas , diten e premte date 08 Dhjetor, do te behet pushim per te gjithe shkollat dhe administraten. 

Ja dhe kalendari i festave dhe pushimeve zyrtare:

 • 1 dhe 2* Janar – Festat e Vitit të Ri

 • 14 Mars – Dita e Verës

 • 22 Mars – Dita e Nevruzit

 • 27 Mars* – Dita e Pashkës Katolike

 • 1 Maj* – Dita e Pashkës Ortodokse 
  Dita Ndërkombëtare e Punonjësve

 • 5 Korrik** – Dita e Bajramit të Madh

 • 12 Shtator**– Dita e Kurban Bajramit

 • 19 Tetor – Dita e Lumturimit të Nënë Terezës

 • 28 Nëntor – Dita Flamurit dhe e Pavarësisë

 • 29 Nëntor – Dita e Çlirimit

 • 8 Dhjetor – Dita Kombëtare e Rinisë

 • 25 Dhjetor* – Krishtlindjet