E tmerrshme situata ne godinen 24-25 në qytetin student.Ja në cfarë situate ndodhen ne mengjes ata 

Sot me daten 12 janar ne oren 9:00 ne inbox te gjithcka.al jane derguar keto foto dhe video te situates ne godinen 24 25 ne qytetin stundent.Tualet e kesaj godine kane shperthyer dhe kane hyre ne dhomat afer tyre.Situate emergjente dhe askush nuk ka reaguar.