Do hiqet vjeshta,tani kemi vetem 2 sezone provimesh!

Proteste ne FSHMT – Bashkohu edhe ti!Studentet jane ngritur per te drejtat e tyre, te cilat po u mohoen ne menyre kategorike.

Behet fjale per heqjen e te drejtes se provimeve te vjeshtes gje e cila automatikisht u heq te mundesine e diplomimit shume studenteve! 

Bashkohu dhe ti me nismen e tyre, qe nje gje e tille mos te rrezikoje te perhapet edhe ne universitetet e tjera!!Pritet qe te gjithe studentet te dalin ne universitetet e tyre te protestojne sepse vendimi mund te merret edhe nga UPT,Universiteti i Tiranes,UBT,edhe disa universitete te tjera.