Pergjigjie 3

November 15, 2017 gjithcka 0

FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS  Shih më lart dhe numëroini prap! Mendja nuk mund […]

No Picture

Pergjigjie 2

November 14, 2017 gjithcka 0

Menduat çekiç dhe ngjyren e kuqe, kështu është? Nëse jo, jeni në 2% e popullsise ku mendja eshte shume me ndryshe dhe mendon dicka tjeter. […]

No Picture

Pergjigjia

November 13, 2017 gjithcka 0

MENDONI PËRGJIGJEN tuaj të parë. Përgjigje: Ajo shpresonte që djali të rishfaqej përsëri në funeralin. Info: Nëse jeni përgjigjur saktë pyetjes, ju mendoni si një […]