Artisti ilustron jetën e tij të përditshme me gruan e tij ne foto komike! Sa bukur!

Martesa është ndoshta një nga pjesët më të rëndësishme të jetës. Por ju e dini se çfarë është qershi në krye? Kur ke një partner të mrekullueshëm jete. Njerëzit zakonisht mendojnë se marrja e martesës është ndoshta fundi i romancës, ose jeta bëhet shumë e mërzitshme. Por me të vërtetë nuk ka, kur ju keni një grua që është miku juaj dhe mund të merrni të gjitha çmendur me ju, jeta martuar në të vërtetë ka një ferr shumë emocionuese! Ky artist kapur jetën e tij të përditshme me gjysmën e tij më të mirë në komike bukur!

Artist, Yehuda Adi Devir, është një ilustrues, artist komik dhe projektuesi i karakterit. Dhe për vite ai ka qenë duke kapur jetën e tij të përditshme që duket si aventura me gruan e tij Maya, në komike të bukura. Ai ka bërë këto komike për vite me radhë, dhe kohët e fundit ai ka punuar në serinë e tij të re “Një nga ato ditë”. Në këtë seri, ai portretizon gjërat më të vogla në një marrëdhënie që e bën intimitetin aq të veçantë dhe të pathyeshëm. Nga ditëlindje në përvjetorë deri në datat e darkës, çdo gjë që bën është më e veçantë se kurrë. Dhe kushdo që është në kokë me këmbë në dashuri me gruan e tij, patjetër do të lidhet me këtë!

 

Yehuda Adi Devir portretizon jetën e tij të përditshme me gruan e tij në këto komike të bukura dhe me të vërtetë do ta ngrohë zemrën!

1. Pra, në thelb ju jeni duke marrë një pjesë të mua çdo ditë jetën me gruan në komike bukur

daily life with wife in beautiful comics

2. Pa marrë parasysh sa luftojmë. Të dua më shumë se çdo gjë.

daily life with wife in beautiful comics

3. Ti e di saktësisht se si ta bëjë atë të ndjehet i sigurt dhe i ngrohtë.

daily life with wife in beautiful comics

4. Ah, lufta çdo grua kalon!

daily life with wife in beautiful comics

5. Epo, kam pasur pak ndihmë nga kujtimet!

daily life with wife in beautiful comics

6. Asnjë vend tjetër nuk mund ta qetësojë atë më mirë se armët tuaja të dashura.

daily life with wife in beautiful comics

jetën e përditshme me gruan në komike të bukura

7. Ju nuk mund të jeni kurrë të moshuar që ai të mos ju dojë.daily life with wife in beautiful comics

8. E pra, kjo është lojë e troni maratonë, në fund të fundit!

daily life with wife in beautiful comics

9. Ju e dini saktësisht se çfarë duhet të bëni për ta ngritur atë.

daily life with wife in beautiful comics