3 shenja horoskopi janë më inteligjentet. Cilat?

Natyrisht se kjo profeci nuk është plotësisht e saktë, por astrologët konsiderojnë se disa shenja horoskopi janë më inteligjente se tjerat.Në fakt, personat e lindur në shenjën e Ujorit apo Akrepit do të duhej të janë më inteligjentë se të tjerët.

Inteligjenca analitike

Në këtë kategori përfundimisht fiton Ujori. Të lindurit në këtë shenjë munden me lehtësi t’i analizojnë faktet dhe shpesh kanë koeficient të lartë inteligjence. Shembull për këtë është sjellja tipike e Ujorit – sikur ajo e Sheldon Cooper në serialin “The Big Bang Theory”. Ai është jashtëzakonisht i mençur por nuk i kupton shumë emocionet dhe botën reale.

IInteligjenca interpersonale

Krejtë kundër nga Ujori, Akrepët dhe Akrepet kanë aftësinë që t’i njohin lehtë njerëzit dhe të krijojnë miqësi – thjeshtë i kuptojnë të tjerët. Për këtë, është pothuajse e pamundur që t’i bëhet ndonjë shaka, t’i mashtroni apo diçka të tillë. ZBULO SHENJEN E 3 DUKE KLIKU REKLAMEN: