Roboti i parë shqiptar

October 30, 2017 gjithcka 0

Dy vjet më parë ideja për të nisi përmes një punimi shkencor doktorature. Eva Cipi dhe Alketa Hysi, inxhiniere kompjuterësh, hartuan softin e parë të […]