19-vjeçarja që po “çmend” agjencitë e modës!

19-vjeçarja që po “çmend” agjencitë e modës!

FOTO GALERI

Anok Ya

Një 19-vjeçare, studente në New Hampshire, po “çmend” agjencitë e modës, të cilat janë dyndur për të nënshkruar me të.

Dy foto të publikuara nga Anok Yai janë shoqëruar me mijëra komente, se 19-vjeçarja do të bëhet një modele me famë.

Nuk ka vonuar dhe menjëherë, tre agjenci kanë kontaktuar me Anok Yai për të nënshkruar me të.

“Për mua ka qenë një ëndërr të bëhem pjesë e botës së modës, por nuk kam qenë e sigurt se kjo do të realizohej një ditë”, ka thënë 19-vjeçarja.